Od ponad 20 lat firma Multi-Smak jest uznanym producentem szerokiej gamy wyśmienitych surówek i sałatek warzywnych. W naszej ofercie jest wiele produktów, których głównym składnikiem są świeże, najwyższej jakości warzywa takie jak: kapusta biała i czerwona, kapusta pekińska, marchew, por, seler, papryka, ogórek i cebula.

Nasze produkty charakteryzują się tym że są bardzo mało przetworzone, produkujemy surówki i sałatki tak jak to się przygotowuje w domach: wybieramy odpowiednie owoce i warzywa, obieramy, czyścimy, myjemy, następnie płuczemy i kroimy. W sałatkach nasze warzywa są układane osobno, aby klient mógł je sam wymieszać, natomiast surówki są już przygotowywane do spożycia – myte i pokrojone warzywa mieszamy z dodatkiem majonezu, oleju, octu i doprawiamy naturalnymi przyprawami, do produkcji naszych wyrobów nie używamy żadnych substancji konserwujących.

Warzywa i owoce są bardzo zdrowe i maja pozytywny wpływ na rozwój naszego organizmu. Są bogate w wiele witamin i minerałów.

Witamina A – kluczowa dla układu nerwowego i różnych funkcji z nim związanych, takich jak np. wzrok. Niezbędna dla posiadania silnych kości, zdrowych zębów i skóry – zawarta jest w marchwi

Witamina B – grupa witamin B jest niezbędna do prawidłowego funkcjonowania układu nerwowego, metabolizmu węglowodanów, białka i tłuszczów, odbudowy tkanek, zdrowego stanu skóry – warzywa liściaste(kapusta, sałata)

Witamina C  – jest nazywana „witaminą na wszystko” – odpowiedzialna za codzienną syntezę nowych tkanek i komórek w naszym organizmie – kapusta, jabłko

Witamina E – jest częściowo odpowiedzialna za odporność komórek krwinek czerwonych oraz za powstawanie nowych tkanek – kapusta

Witamina K – potrzebna do prawidłowej krzepliwości krwi – kapusta, marchew

Wapń – minerał ważny dla układu nerwowego i kurczenia się mięśni, ma bardzo duży wpływ na zdrowe kości i zęby – kapusta i warzywa zielone

Żelazo – bardzo ważny element przy wytwarzaniu hemoglobiny transportującej tlen do komórek – większość warzyw

Fosfor  – ma wpływ na stan kości i zębów – warzywa liściaste

Kwas pantotenowy – ma wpływ na wykorzystanie przez organizm białka, tłuszczów i węglowodanów – kapusta

Kwas foliowy – niezbędny do powstawania komórek czerwonych krwinek oraz do przemian metabolicznych – kapusta

Potas – uczestniczy w regulacji równowagi wodnej organizmu, a także w podtrzymywaniu pracy serca i koordynacji skurczów mięśniowych – kapusta, marchew, jabłka

Magnez – pobudza wydzielanie enzymów potrzebnych do metabolizmu białka i węglowodanów. Odgrywa rolę przy wykonywaniu skurczów mięśniowych – kapusta, marchew, jabłka

Wszystkie te witaminy znajdują się w naszych produktach Multi-Smak

For more than 15 years, Multi-Smak is a leading manufacturer of a wide range of delicious fresh salads and vegetable salads. Our o er includes unique products made of fresh and the nest quality vegetables such as white and red cabbage, Chinese cabbage, carrot, leek, celery, bell pepper, cucumber and onion.
In 2013 we started production of premium quality turbid fruit juices, vegetable and mixed fruit and vegetable juices under the brand Smak Natury (Taste of Nature). Turbid juices production process is free from the enzymatic treatment, clari cation and ltration. As a result, they contain much more bioactive polyphenols and antioxidant compounds what reduce the possibility of many diseases.

We produce fresh daily juices, as well as natural pasteurized juices. The main component of fresh daily juices is the best quality carrots. In contrast, natural juices are produced mainly from apples mixed with other fruits such as raspberry, cranberry, chokeberry, elderberry, rhubarb, quince, strawberry but also vegetables such as red beets and carrots.

Seit über 15 Jahren, ist Multi-Smak ein führender Hersteller von einer Vielzahl von leckeren Salaten und Gemüsesalate. Unser Sortiment umfasst viele Produkte, deren Hauptzutaten sind frisch und von höchster Qualität Gemüse wie Weiß-und Rotkohl, Chinakohl, Karotten, Lauch, Sellerie, Paprika, Gurken und Zwiebeln. Im Jahr 2013 haben wir begonnen, trübe Säfte, Gemüse, Obst und Gemüse unter der Marke Smak Natury (Taste of Nature) zu produzieren. Trübe Säfte werden, dass ihre Produktion aus, ohne die enzymatische Behandlung, Klärung und Filtration durchgeführt wird. Als Ergebnis enthalten sie viel mehr bioaktiven Polyphenolen, antioxidativen Verbindungen, die die Chancen für viele Krankheiten.

Wir produzieren Säfte, frisches Tag, sowie natürliche Säfte pasteurisiert. Die Hauptkomponente von frischem Saft ist die beste Qualität der Karotten. Rote Beete und Karotten – Im Gegensatz dazu sind natürliche Säfte hauptsächlich aus Äpfeln und anderen Früchten wie Himbeere, Cranberry, Aronia, Holunder, Rhabarber, Quitte, Erdbeere, aber auch Gemüse produziert.

Более 15 лет, Multi-Smak является ведущим производителем широкого спектра вкуснейших овощных
салатов. Наш ассортимент включает в себя множество продуктов, которых основными ингредиентами являются свежие и высочайшего качества овощи, такие как белая и красная капуста, китайскaя капуста, морковь, лука-порея, сельдерея, перец, огурец и лук.
В 2013 году мы начали производить овощные, фруктовыe и фруктовыe овощные мутные соки под брендoм Smak Natury (вкус природы). Мутные соки характеризуются тем, что их производство осуществляется без ферментативной обработки, очистки и фильтрации. В результате, они содержат намного больше биологически активных полифенолов, антиоксидантных соединений, которые снижают шансы многих заболеваний.

Мы производим соки свежие краткосрочныe, а также натуральные соки пастеризованные. Основным
компонентом свежего сока является лучшего качества морковь. В отличие от этого, натуральные соки производятся в основном из яблок плюс другие фрукты, такие как малина, клюква, черноплодная рябина, ягода бузины, ревень, айва, клубникa, но и овощи – красная свекла и морковь.